Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

No Name - Subs

Κάνουμε αυτό το blog για τη δική μας και τη δική σας χαρά.

1. Τα release μας θα είναι τις πιο πολλές φορές full soft.

2. Τα release μας θα είναι μονό σε MegaUpload links και όχι με μορφή torrents.

3. Το filesize του κάθε release θα καθορίζεται από μας, δε θα δεχόμαστε παραπόνα για το μέγεθος που μπορεί να έχει το κάθε αρχείο, εμείς από την μεριά μας θα προσπαθούμε να έχουμε στο ελάχιστο δυνατό filesize χωρίς να περικόψουμε σε ποιότητα.

4. Παράπονα σχετικά με το πότε θα βγάζουμε το κάθε επεισόδιο δε θα λαμβάνονται υπόψη. Εντούτοις πάντα θα προσπαθούμε να κάνουμε το συντομότερο δυνατόν, ώστε να έχετε τα επεισόδια που θα μεταφράζουμε στην ώρα τους. Η ομάδα αυτή αποτελείται από 3 άτομα και θα είναι κλειστή, δε δεχόμαστε άλλα άτομα.

5. Η ποιότητα μας σε εικόνα θα είναι εξίσου ανταγωνιστική με τις άλλες ομάδες, παρ' όλο που τα release μας, όπως προαναφέρθηκε, τις πιο πολλές φορές, αν όχι όλες, θα είναι full soft. Η εικόνα του βίντεο θα περνάει πάντα από συγκεκριμένη επεξεργασία ώστε να έχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

5a. Το container μας θα είναι mkv με συμπίεση x264 στο video stream και aac-mp4 στον ήχο.

6. Τα anime που θα μεταφράζουμε θα τα επιλέγουμε εμείς και μόνο εμείς, αλλά ο καθένας από εσάς θα μπορεί να κάνει τις προτάσεις του και ίσως να τα δείτε και στα Ελληνικά από εμάς.

7. Σχετικά με τους καινούριους, που θα ρωτάνε πως οι υπότιτλοι δεν είναι σωστοί ή δεν έχει καθόλου υπότιτλους, κάντε εγκατάσταση το CCCP και να τα παίζεται με το Media player classic

8. Για αυτούς που έχουν Mac/BSD/Linux/Solaris/ή τίποτα τέτοια να βάλετε το MPlayer

9. Πριν αρχίσουν κάποιοι και "κράζουν" για το ύφος μας ή για οτιδήποτε άλλο, να σας πούμε πως δε μας ενδιαφέρει, δεν είμαστε σημερινοί, είμαστε fansubbers με πείρα, δεν είναι ανάγκη να ξέρετε ποιοι είμαστε, Have a Nice Day.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου